Нова хвиля шоколадних бутик у Парижі

Шоколадні десерти в бутиках Парижа

У Парижі спостерігається нова хвиля шоколадних бутиків. Серед них – Cedric et la Chocolaterie, новий магазин від знаменитого кондитера Cedric Grolet, який відомий своїми креативними десертами. Шоколадна стіна в магазині приваблює численні черги відвідувачів, які хочуть насолодитися цією унікальною атмосферою.

Окрім Grolet, у місті відкрилися нові магазини, такі як Fleurs de Chocolats від Elwood Bouazza, який раніше працював у Pierre Hermé, та перший шоколадний бутик Nina Métayer в розкішному універмазі Samaritaine.

Тенденція до етичного виробництва та сталого сільського господарства набирає популярності серед шоколадних майстрів, які прагнуть використовувати якісні інгредієнти від малих виробників по всьому світу.