New York Times призначила спільних головних критиків ресторанів

Ліга Мішан та Теджал Рао, критики ресторанів New York Times

The New York Times оголосила про призначення Лігаї Мішан та Теджал Рао спільними головними критиками ресторанів. Це перший випадок, коли видання матиме більше ніж одного критика, що підкреслює новий підхід до оцінки ресторанів по всій країні.

Зміни стали частиною стратегії розширення рейтингових оглядів ресторанів, які раніше зосереджувалися переважно на Нью-Йорку. Мішан і Рао вже багато років пишуть про їжу для The Times, і тепер вони замінять Піта Уелса, який обіймав цю посаду понад десять років.

Редактори їжі та кулінарії, Емілі Вайнштейн та Сем Сіфтон, зазначили, що в них є “амбіційний новий план” для висвітлення ресторанів країни більш візуально, особисто та прозоро. Теджал Рао працюватиме з Каліфорнії, а Ліга Мішан залишиться в Нью-Йорку, але обидві часто подорожуватимуть.

Редактори також підкреслили, що не відмовляються від висвітлення Нью-Йорка, плануючи додавати короткі огляди від інших авторів, щоб рекомендувати більше ресторанів читачам.