Якість їжі в армії США: як шеф-кухар змінює ситуацію

Шеф-кухар Роберт Ірвайн на базі Форт Джексон

У США армія стикається з проблемою якості їжі, яка викликає обурення серед військовослужбовців. На базі Форт Джексон у Південній Кароліні солдати споживають страви, які не завжди відповідають їхнім вимогам. Наприклад, на обід у місцевій їдальні подавали такос з м’ясом, яке виглядало неапетитно, а овочі втратили свій колір. У той же час, у сусідньому закладі Victory Fresh, відкритому знаменитим шеф-кухарем Робертом Ірвайном, пропонують якісні страви, такі як піца та свіжоприготоване м’ясо.

Цей заклад, що працює у форматі швидкого харчування, став популярним серед солдатів, і нещодавно один з них, сержант-майор Джошуа Р. Бітл, відзначив, що за 28 років служби не їв так смачно.