Argus Farm Stop: Локальні продукти під час пандемії

Локальні продукти в Argus Farm Stop

У місті Анн-Арбор, штат Мічиган, продуктовий магазин Argus Farm Stop продовжує демонструвати зростаючий інтерес до локальних продуктів. Заснований у 2014 році Біллом Бринкергофом та Кеті Семпл, цей магазин став важливим центром для фермерів під час пандемії COVID-19.

Коли великі мережі магазинів стикнулися з нестачею товарів у 2020 році, Argus Farm Stop залишався активним, забезпечуючи надмірність. “Ми мали достаток”, – говорить Білл Бринкергоф. Коли фермерський ринок закрився, Семпл почала організовувати роботу з фермерами, закликаючи їх приносити надлишкову продукцію до магазину.

Магазин швидко адаптувався, впровадивши онлайн-систему замовлень, а також орендуючи холодильні одиниці для зручності доставки товарів. Це рішення призвело до значного збільшення продажів – практично вдвічі під час пандемії. У 2024 році Argus Farm Stop демонструє продажі на рівні майже 7 мільйонів доларів.